Lite om häxan

 

Jag heter Linda är 45 år och bor mitt i den Skånska myllan i ett litet torp som vi gjort till vårt hem jag och min man. Mor till två döttrar och matte till 1 fin katt.

Jag kallar mig häxa av olika anledningar bland annat för att det var ett ord som jag använde om mig själv när jag var helt liten och då var det för att jag mindes att jag var just det, en häxa.

För mig lever häxan mellan världarna, människornas-, djurens-, väsendenas-, och andarnas världar och här befinner jag mig. Jag har alltid kunnat se och uppleva sådana ting som inte är förunnat alla och ju äldre jag blir ju starkare blir driften att leva ut denna sidan av mig själv och inte längre anpassa mig till det mönster som förväntas. Som en följd av detta har jag sagt upp ett "riktigt jobb" som gymnasielärare för att kunna ägna mer tid ät min passion. En del i detta är att starta ett företag där jag bland annat hantverkar och leder kurser och vill inspirera andra att också följa sina hjärtan.

Jag gör så mycket jag kan för att hedra Modern och ta mitt ansvar i att se till att världen är en bra plats för våra barn. Därav kommer också mitt intresse för närproducerat och återbruk(göra nytt av gammalt).

I mitt liv har jag med åren tagit bort människor som bryter ner ur min närhet och nu väljer jag att bara vara med dem som jag vill vara med. Jag känner att tiden för att skallas med skeptiker och försöka övertyga människor som "inte tror" är över och framåt ser jag bara utveckling genom att jobba med positiva ting och personer.

 

 

 
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)