Amuletter

En amulett, så som jag använder den, är ren magi. Att bära den innebär att man tar del av den magi som amuletten är skapad för. Jag skapar amuletter för kort bruk. Det vill säga att amuletten har ett syfte och när syftet är uppfyllt har amuletten gjort sitt och bör då förstöras. Att förstöra en amulett görs lämpligast genom ett man använder sig av något av elementen. Lättast brukar vara att bränna men att gräva ner i jorden kan också vara bra för den som vill det. Med varje amulett kommer ett litet brev där jag berättar hur Du ska förfara med just din amulett.

För att tillverka amuletten behöver jag veta vilket syfte du har med den. Vad behöver Du ändra på i ditt liv? I vilken riktining behövs det en extra knuff? När vi är överens om vad du behöver hjälp med så sammanställer jag amuletten med sitt innehåll och gör en ceremoni över den där jag inviger den och fyller den med den magi som behövs.

Jag tillverkar amuletterna så att deras yttre är ganska neutralt (en ltien läderpåse) och de är inte så stora så att Du utan förhinder ska kunna bära din amulett med dig utan att den syns om du inte vill. Den kommer med en läderrem för den som vill bära den om halsen.

Pris: från 630:-

Beställ genom att skicka ett mejl till [javascript protected email address]

eller ring till 0723219802

 

För köpvilkor se HÄR

 

 

 
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)