Aktuellt i Häxans Hus

 

Saker på gång i häxhuset men även evenemang som jag deltar i på annan plats dyker upp här.

// Linda

 

 

3 maj kl 19.00 Kristallhealing i grupp med Malin Somstedt

 Eftersom kristaller är så starkt knutna till oss och våra kroppar, har så varit sedan tidernas begynnelse så väcks din kropp till liv i närheten av kristaller. Den svarar an på frekvensen som kristallerna har och deras energi. Vi består av samma ämne som kristaller är uppbyggda av nämligen mineraler. Det är därför som vi känner samhörighet med dem och de kan bland annat hjälpa oss att både höja våra energier, få enorm kunskap och balansera oss.

Malin Somstedt är kristallhealer, änglakommunikatör, mångudinna hon kommer till Häxans Hus för att höja er frekvens och energiboosta dig inför ett nytt och spännande 2017 i energiernas tecken.
Själva kristallhealingen tar ca 20 minuter i stillhet och tystnad, den är alltså inte vägledd. Jag vill att ni ska hamna precis där det är meningen att just ni ska hamna på denna resa i energier och i universum. Därefter samtalar vi om era upplevelser och var ni har varit och vem ni har mött under resans gång. Det är naturligtvis frivilligt att dela med sig och absolut inget tvång. De kristaller som jag ska använda för kvällen får jag till mig intuitivt ett par dagar innan, jag har alltså aldrig ett färdigt koncept vad gäller kristallhealingen utan detta blir olika varje gång, precis som era upplevelser och resor.

Max antal platser: 8
Vi drar igång med grupp om minst 4 personer

Din investering 350:- betalas in i förskott senast den 26/4 2017.
Anvisningar om hur du betalar kommer när du bokat plats. Bokningen är bindande, det vill säga att inga pengar betalas tillbaka om du uteblir. Men skulle jag ställa in så återbetalas självklart allt.

Boka plats: [javascript protected email address]


Ange ditt namn och adress när du bokar.

 

18 maj 19.00 Samtalskväll i Häxans hus

Samtal för dem som känner att de behöver träffa andra som också upplever ett utanförskap i samhället eftersom de inte passar i den vanliga mallen. För dem som känner att de inte har någon att dela detta annorlunda jaget med, dem som upplever saker som ingen annan tycks förstå. För dem som söker sin väg och behöver inspirerande samtal. För dem med andliga upplevelser som behöver uttalas.

För dem som inte vill/kan jobba 8 timmar om dagen, 40 timmar i veckan eftersom de måste dansa, sjunga, skapa eller något annat livsviktigt.

Dessa kvällar kommer ordet att vara fritt och vi lämnar fördomarna hemma. Detta är helt kostnadsfritt och jag tänker inte direkt leda utan att alla hjälps åt.

Vill du fika så ta med egen fikakorg. Ta något med att sitta på eftersom vi sitter på golvet.

Max antal platser 12

Eftersom intresset är stort och mitt utrymme begränsat så måste du boka plats.

Det gör du på haxanshus@gmail.com

 

22 maj 20.00 Trumresa

 
Vid en sprakande lägereld ger vi oss iväg på en resa mellan världarna guidade av trumman. Målet är att ni ska kunna få hjälp att hitta svaret på en viktig fråga.
 
Jag kommer inleda med en genomgång av hur trumresan fungerar. Lite historia och tankar kring det för att alla ska kunna vara med både erfarna, nybörjare och nyfikna. Sedan gör vi en kort avslappningsmeditation för att släppa vardagen och på så sätt lättare komma iväg på resan. Så reser vi med trumman och efteråt finns det tid att prata om era upplevelser och jag hjälper er med tolkningar av det ni upplevt om ni behöver det.
 
Det kan vara lite kallt trots elden så ta varmt på dig, något isolerande att sitta på och kanske något att dra över dig också.
Skulle inte vädret stå oss bi så flyttar vi in.
 
Max antal platser: 8
Vi drar igång med grupp om minst 4 personer
 
Din investering 175: - betalas in i förskott senast den 15/5-2017 anvisningar om hur du betalar kommer när du bokat plats. Bokningen är bindande, det vill säga att inga pengar betalas tillbaka om du uteblir. Men skulle jag ställa in så återbetalas självklart allt.
 
Boka plats: haxanshus@gmail.com
Ditt namn och din adress behövs för bokning
 
 
Hoppas vi ses // Linda - Häxans Hus
 
Karta: http://goo.gl/maps/AxNBE

 

27 maj Alterntivmässa i Skåne-Tranås

Häxans hus ställer ut och håller i trumresa.

Här är samtliga utställare och annan info.

 

Fullmåneträffar i Häxans hus start 9/7 kl 19.00

Varje träff ligger i anslutning till fullmånen så veckodagen varierar. Denna tid är månens kraft som allra starkast och detta ska vi använda på olika sätt.Vi mediterar ibland ledda av rösten, ibland blir det tyst meditation och ibland med stöd av trumma eller andra instrument.Varje möte innehåller en meditation och för tiden lämpligt ceremoniellt, magiskt förfarande.

Vilket det blir varierar med tiden på året och med vad vinden och hjälparna förtäljer.

Jag jobbar alltid i flödet av allt och flödet ger vad det ska vara. Vill du vara med i detta flöde utanför ramen och ofta utanför det logiska tänkandet är du hjärtligt välkommen.
Ingen förkunskap krävs bara ett öppet sinne och mod.

Denna omgång av träffar är juli-december, alltså 6 gånger. Varje tillfälle kostar 250:- (1500:- för alla gångerna) men om du bokar alla på en gång får du dem för 1000:- sammanlagt.
Max antal platser 8
Vi startar vid 4 anmälda

Anmälning med vilka/vilket datum du vill delta och fullständigt namn och adress till

[javascript protected email address]

Datum som följer: 9/7, 7/8, 7/9, 5/10, 4/11, 3/12
Tiden: 19.00 – ca 21.00

17-18 juli Trumdagar. Hitta ditt förhållande till trummans vibrationer.

tid: 11.00 – ca 17.00 varje dag

Jag jobbar med trummans trans för att resa efter sanningar, resa i kroppen och resa i tid och rum.

Trummans vibrationer hjälper mig i helandet, seendet, kontakten med Moder Jord och så mycket mer.

Dessa dagar kommer vi att jobba på att hitta vårt eget förhållande till trumman. Att trumma för oss själv och för andra i olika former. Trumma inåt såväl som utåt.

Vi kommer att trumma i grupp men också en och en.

Har du redan trumma så är detta ett ypperligt tillfälle att fördjupa ditt samarbete med denna.

Om du inte har någon så kommer det att finnas lånetrummor.

Vi kommer både vara inomhus och utomhus i skog och mark. Vädret och trummornas humör får bestämma.

 

Under dessa dagar ger jag 25% rabatt på en trumma åt den som vill köpa sin egen.

Antal platser 6 startar vid 4 anmälda

Det blir paus för fika och mat som ni själv tagit med.

Din insats är: 2000:- inklusive moms som betalas i två delar. 500:- bokningsavgift som garanterar dig en plats och 1500:- som ska vara betalat senast den 17/6.
Bokningsavgiften behålls som administrationsavgift vid avbokning.

Boka plats hos haxanshus@gmail.com

Ange ditt namn och adress i bokningen.

 

Utesittning i grupp i skogarna mellan Hörby och Höör i Skåne

Denna sommar anordnar jag utesittningar följande datum: 20/5, 17/6 och 8/7.

Att sitta en natt i skogen och bara lyssna och lära vad skogen och de som bor där vill lära oss är för många en ny och intressant upplevelse. Ett sätt att möta sina egna rädslor och hitta insikt både om sig själv och om andra ting. Varje upplevelse är unik och personlig.

Jag kommer att inleda med att ni var och en på egen hand går en liten tur och bekantar er med platsen. Sedan sitter vi kring elden och talar om utesittningen i tradition och praktik. Där efter kommer ni att vandra iväg och göra er egen sittning, på någon passande plats, genom natten då jag hela tiden håller elden vid liv, håller uppe energierna och finns som stöd för den som behöver. Vid gryningen/morgonen återsamlas vi vid elden och pratar igenom upplevelser som ni vill dela och sedan skiljs vi åt.
Vissa människor upplever att utesittningen blir starkare om de har fastat ett dygn innan. Detta är helt frivilligt men känns det rätt så gör så.

Tänk på att det kan kännas kallt att sitta ute en hel natt så ta varmt på dig. Klä dig efter vädret, tänk på att det kan slå om under natten och om du är extra frusen så ta t ex en sovsäck med att sitta i och något varmt att sitta på.

Du kan med fördel om ta med något varmt att dricka. Lite frukt och nötter eller annat kan ju också vara trevligt.

Vi träffas 20:00 på kvällen och avslutar vid gryningen.

Max antal platser: 12
Vi drar igång med grupp om minst 6 personer

Din investering 350:- som betalas in i förskott senast två veckor innan varje tillfälle, enligt fakturan som du får.
Bokningen är bindande, det vill säga att inga pengar betalas tillbaka om du uteblir. Men självklart återbetalas allt om jag skulle ställa in.

Boka plats och/eller frågor: haxanshus@gmail.com

När du har bokat så skickar jag information om den exakta platsen och betalningsanvisningar

 

Väsenvandring sommaren 2017

Samtala med väsen har jag gjort hela livet och behovet av samarbete med dessa vackra varelser som vi delar vår värld med blir mer och mer påtagligt. Fler och fler vill möta och lyssna till dessa kloka. Detta är ett sätt.
Denna dag går vi en tur i skogen och känner av skiftena i omgivningen som beror på vem som bor där och pratar med de väsen som vi finner sig på vår tur. Vi går i marker där jag jobbat och kommunicerat länge så vi hoppas på mycket kontakt. Jag vidarebefordrar de budskap till gruppens medlemmar som jag får under vandringen och svarar på frågor kring väsendena.
Dagen inleds med gemensam meditation för att öppna oss mer och avslutas med gemensam meditation för att alla ska få möjlighet för egna möten och budskap, även den som inte upplevt längst vägen.

Ta gärna med fika till den avslutande samtalsstunden.

Var? Fulltoftaområdet mellan Hörby och Höör, mer info kommer efter bokning.

När? Söndag 23/7, 3/9 kl 13.00 – ca 17.00 Söndagarna är Fullbokade

        Extrainsatt tilfälle tisdag 4/7 kl 13.00 - ca17.00


Antal platser max 6, minst 4.
Pris: 400:-

Boka din plats via mejl: haxanshus@gmail.com

Ange namn och adress i bokningen så skickar jag ut betalningsanvisningar, väganvisning mm.

Bokningen är bindande, det vill säga att inga pengar betalas tillbaka om du uteblir. Men skulle jag ställa in så återbetalas självklart allt.

 

10/9 13:00 – ca 21:00 Kursdag: Möt dig själv.

Vem är du och varför är du här?

Vilket är ditt sammanhang?

Vart vill du gå härnäst?

 Vi tittar djupt inåt och ser oss själv och långt utåt där ser vi oss själv i sammanhanget och där vi skapar trådar till världarna omkring oss. Vi följer livsväven och vänder oss till de olika besittarna av visdom kring oss för hjälp på vägen. Eftersom jag som håller i kursen är häxa så utgår alla aktiviteter från tanken att allting är besjälat och att vi därför har presumtiva samarbetspartners och allierade överallt omkring oss.

Med hjälp av trumman, skallran, elden, meditationsövningar osv. når vi nya djup och lär känna vårt sanna jag.

OBS! Denna cirkel är bara för kvinnor.

En hel del av aktiviteterna kommer att hållas utomhus så kläder efter väder är en bra idé.

Ta gärna med anteckningsblock om du vill föreviga dina insikter. :)

Mat medtages själv av deltagarna till eftermiddagsfika och kvällsmat.

Kursledare är Linda Braekhus, häxa och synsk sedan flera liv, upplärd av andarna och skogens väsen. Erfaren lärare och pedagog.

Tid : 10/9 13:00 – ca 21:00

Plats: Häxans hus i Henset

Antal platser: max 8 startar vid 4

Din insats är: 1200:- inklusive moms som betalas i två delar. 500:- bokningsavgift som garanterar dig en plats och 700:- som ska vara betalat senast den 27/8.
Bokningsavgiften behålls som administrationsavgift vid avbokning.

Boka din plats via mejl: haxanshus@gmail.com

Ange namn och adress i bokningen så skickar jag ut betalningsanvisningar, väganvisning mm.

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)