Aktuellt i Häxans Hus

 

Saker på gång i häxhuset men även evenemang som jag deltar i på annan plats dyker upp här.

// Lind

 

10/10 Sejdkurs kl 19.00 Startdag

Sejd är omtalat och tolkat på många sätt och jag utbildar från mitt sätt att se på det, från min upplevelse och erfarenhet.

Från Siande till Magi, allting ryms där. Med staven i händerna djupt förankrad i marken och med spiran ut mot universum. Fullständigt uppkopplad på nätet.

Sejd för att komma närmast sanningarna om allt. Djup kontakt med bärarna av sanningen, så djup att du i sejden kan genomföra den största magin eftersom ingenting står mellan dig och det sanna flödet.

Jag har jobbat med detta i många år och på många olika sätt. Eftersom vi är så olika så tänker jag mig att vi ska angripa sejden från olika vinklar, olika ingångssätt. Så att Du kan hitta formen som passar dig. I en trygg cirkel där vi stöttar och hjälper varandra. Växer tillsammans och hittar varje deltagares potential.

Har du trumma och skallra så ta gärna med dem men det finns annars att låna när dessa behövs.

Tidigare erfarenhet av Sejd är inget krav men en viss förkunskap i Häxans/Shamanens/Völvans väg är önskvärt.

6 tillfällen varannan vecka på tisdagar. Ca 2,5 - 3 timmar per gång.
Datum 10/10, 24/10, 7/11, 21/11, 5/12, 19/12
Klockan 19.00 varje gång.
8 platser med start vid 6 deltagare.

Din insats är: 2500:- inklusive moms som betalas i två delar. 500:- som är bokningsavgift som garanterar dig en plats och 2000:-
som är kursavgiften som ska vara betalat senast den 26/9 2017.
Boka din plats via mejl: [javascript protected email address]
ange ditt namn och din adress i anmälan så skickar jag ut betalningsanvisningar, mm.

Bokningen är bindande, det vill säga att inga pengar betalas tillbaka om du uteblir. Men skulle jag ställa in så återbetalas självklart allt.

 

16/10 19.00 Kristallhealing i grupp med Malin Somstedt

Eftersom kristaller är så starkt knutna till oss och våra kroppar, har så varit sedan tidernas begynnelse så väcks din kropp till liv i närheten av kristaller. Den svarar an på frekvensen som kristallerna har och deras energi. Vi består av samma ämne som kristaller är uppbyggda av nämligen mineraler. Det är därför som vi känner samhörighet med dem och de kan bland annat hjälpa oss att både höja våra energier, få enorm kunskap och balansera oss.

Malin Somstedt är kristallhealer, änglakommunikatör, mångudinna hon kommer till Häxans Hus för att höja er frekvens och energiboosta dig inför ett nytt och spännande liv i energiernas tecken.
Själva kristallhealingen tar ca 20 minuter i stillhet och tystnad, den är alltså inte vägledd. Jag vill att ni ska hamna precis där det är meningen att just ni ska hamna på denna resa i energier och i universum. Därefter samtalar vi om era upplevelser och var ni har varit och vem ni har mött under resans gång. Det är naturligtvis frivilligt att dela med sig och absolut inget tvång. De kristaller som jag ska använda för kvällen får jag till mig intuitivt ett par dagar innan, jag har alltså aldrig ett färdigt koncept vad gäller kristallhealingen utan detta blir olika varje gång, precis som era upplevelser och resor.

Max antal platser: 8
Vi drar igång med grupp om minst 4 personer

Din investering 350:- betalas in i förskott senast den 9/10 2017.
Anvisningar om hur du betalar kommer när du bokat plats. Bokningen är bindande, det vill säga att inga pengar betalas tillbaka om du uteblir. Men skulle jag ställa in så återbetalas självklart allt.

Boka plats: haxanshus@gmail.com
Ange ditt namn och adress när du bokar.

 

17/10 19.00 Vibrationsbad

Allting vibrerar och med hjälp av vibrationer som är riktade kan vi skapa nya mönster, öppna upp det som varit stängt, läka, hitta gömda och glömda svar och så vidare.

Denna afton håller vi, Åsa Moberg, Signe Månsson och Linda Brækhus en vibrationssession, i ca en timme, med olika vibrerande instrument och vi kallar det vibrationsbad. Ni blir badade i vibrationer på olika nivåer och de är riktade att landa i era kroppar och göra precis det som de skall. Så att varje deltagares upplevelse blir egen och precis rätt. Kanske får du insikter, kanske blir du helad eller så händer något helt annat.

Vi kommer att vara inomhus och Du behöver bara ha med dig ett öppet sinne.

Sugen på att prova? Här är det som gäller.

 Alla intäkter denna dag går till Gudinnetempelbygget så vad du ger är fritt med vi rekommenderar minst 300:- /person.

Vill du veta mer om Tempelbygget läs på: http://haxanshus-linda.blogspot.se/2017/06/byggprojekt-gudinnetempel-i-henset-2018.html

Det finns 10 platser och du bokar din plats genom att skicka ett mejl till haxanshus@gmail.com

Efter det att du fått bekräftat detta mejl har du en plats. Först till kvarn, som alltid!

Betalar gör du till swish +46723219802 eller kontant vid vibrationsbadet.

 

23/10 19.00 Kvinnans sexualitet - föreläsning med Maria Appelqvist

 Häxans hus har glädjen att få presentera:


Kvinnans sexualitet
En interaktiv föreläsning där du får
- en historisk tillbakablick av kvinnans sexualitet
- insikt om orgasmens olika stadier
- kunskap om tre former av sexuell energi som påverkar dig inte enbart sexuellt utan även andra delar i ditt liv

Föreläsare är Maria Appelqvist som är doktor i sociologi och en av pionjärerna när det gäller professionell coaching i Sverige. Under mer än ett decennium har hon varit verksam också som företagare där hon hjälper ledare att vara i kontakt med sin egen inre kraft och hitta sitt livssyfte. Hennes egen personliga utveckling tog henne in på området sexualitet där hon sedan 2010 har fördjupat sig i att studera 'medveten sexualitet' både forskningsmässigt, men också erfarenhetsmässigt som instruktör och praktiserande av orgasmisk meditation. Läs mer om Maria på www.mariaappelqvist.se

Det finns 20 platser och Du bokar din plats via mejl till

haxanshus@gmail.com

Din insats för kvällen: Frivillig summa som donation till tempelbygget.
Kontant under kvällen eller till swish 0723219802

 

29/10 11.00-16.00 Lär dig spå i te med Malin Somstedt

Kursledare Malin Somstedt.

Detta är ett spännande sätt att vidga dina sinnen och få kontakt med ditt undermedvetna på det gamla sättet. Genom att lita på dig själv och din intuition och därigenom tolka mönster och symboler.
Sedan urminnes tider har man använt olika sätt av divination för att få svar på de frågor vi har. Även de frågor som vårt undermedvetna har men som vi ibland kanske inte vågar ställa oss. Utan böcker och manualer ska vi nu tolka från ett helt öppet sinne. Tillbaka till ursprunget.

Under dagen lär du dig att tolka symbolerna i koppen, prova i olika teblad och även hur man använder koppen för att göra olika läsningar. Vi pratar också om vilka teblad man kan använda, lite historia. Ska man ladda tebladen innan och hur gör man det. Har doft, smak och lukt någon betydelse osv.

Du behöver ta med dig en slät kopp som är utformad som en liten skål med öra och ett tefat. Denna ska helst vara vit och utan mönster för att inte störa din läsning. Koppen kan inte ha någon midja eller något räfflat mönster utan ska vara helt slät. Det kan heller inte vara en cylinderformad mugg för då fastnar inte tebladen där de ska. Denna kopp ska du helst använda endast till dina läsningar. Titta i dina skåp eller på en loppis efter en kopp som du tycker om.

Ta också med något att äta som lunch.

Har du några frågor kring detta så är det bara att höra av sig till Malin Somstedt på nummer 0731809143.

Max antal platser: 8
Vi drar igång med grupp om minst 4 personer

Din investering 750:- betalas in i förskott senast den 21/10 - 2017.
Anvisningar om hur du betalar kommer när du bokat plats. Bokningen är bindande, det vill säga att inga pengar betalas tillbaka om du uteblir. Men skulle jag ställa in så återbetalas självklart allt.

Boka plats: haxanshus@gmail.com

 

30/10 kl 19.00 Förmödrakväll

Förra årets Förmödrakväll blev så fin att jag vill göra det igen.

I denna tid när hinnorna mellan världarna är som tunnast passar det bra att titta bakåt och inåt.

Vi inleder med att skapa en ceremoniell cirkel där vi bjuder in dem som gick innan och här får du gärna ha med något som minner om ditt ursprung till altaret.

I denna cirkel kommer vi sedan att genom lätt trance öppna upp och kommunicera med dem som gick innan. I detta tillstånd lyssnar vi bakåt för att kunna se framåt. Detta följs upp av passande magisk rit.

Vi kommer också att göra en trumning för dem som gått innan där alla som vill tar med sin trumma och hänger på och de som inte vill bar flyter i trummans ljud. (Det finns trumma att låna)

Under kvällen intar vi en "måltid" tillsammans med dem som infunnit sig från andevärlden. Vi berättar för varandra om dem som gått innan oss för att de inte ska vara glömda.
Här bjuder jag på frukt, nötter och te och om du vill så tar du med något att dela till denna del av kvällen.

Inga förkunskaper är nödvändiga, bara ett öppet sinne och en nyfikenhet på häxans väg.

Pris för kvällen: 400:-
Antal platser: 8
Startar vid 6 anmälda.

Boka din plats via mejl:  haxanshus@gmail.com

så skickar jag ut betalningsanvisningar, väganvisning mm.
Bokningen måste innehålla ditt namn och din adress.

Bokningen är bindande, det vill säga att inga pengar betalas tillbaka om du uteblir. Men skulle jag ställa in så återbetalas självklart allt.

 

2/11 kl 18.30 Välkomna till en magisk kväll med Energikvinnan och Linda. OBS! I Arkelstorp!

Den 2 nov kommer jag, Linda Braekhus från Häxans hus och Gunilla Hjalmasson från Energikvinnan att anordna en Trumresa och Trummeditation i Arkelstorp Brunnen. Vi kommer att berätta om trumman och trumresor. Därefter blir det först en trumresa och sedan en trummeditation.

Tid: 18:30 och det tar ca 2 timmar.
Kostnad: 250 kr och det är bindande anmälan
Anmälan görs till Gunilla Hjalmarsson via ett samtal, sms eller pm.
Mobilnr: 0733-342006
Bankgiro: 9024-3115417 eller swish på ovanstående nr.

Observera att detta är i Arkelstorp!

 

3/11 kl 19.00 Gemensam trumning för att sända helande till vår stora Moder jord och alla hennes barn.

Vid elden samlas vi med trummor, skallror, stämmor eller vad ni vill använda. Tillsammans jobbar vi upp vackra energier som vi sänder ut till dem som behöver. Ingen vana eller erfarenhet krävs, bara en sann önskan om att göra skillnad.

Berätta att du kommer genom ett mejl till haxanshus@gmail.com så vi vet hur stor yta vi behöver.

Kostnad: Frivillig donation till tempelbygget. Kontant under kvällen eller till swish 0723219802

 

16/11 kl 20.00 Trumresa vid Häxans hus

Vid en sprakande lägereld ger vi oss iväg på en resa mellan världarna guidade av trumman. Målet är att ni ska kunna få hjälp att hitta svaret på en viktig fråga.

Jag kommer inleda med en genomgång av hur trumresan fungerar. Lite historia och tankar kring det för att alla ska kunna vara med både erfarna, nybörjare och nyfikna. Sedan gör vi en kort avslappningsmeditation för att släppa vardagen och på så sätt lättare komma iväg på resan. Så reser vi med trumman och efteråt finns det tid att prata om era upplevelser och jag hjälper er med tolkningar av det ni upplevt om ni behöver det.

Det kan vara lite kallt trots elden så ta varmt på dig, något isolerande att sitta på och kanske något att dra över dig också.
Skulle inte vädret stå oss bi så flyttar vi in.

Max antal platser: 8
Vi drar igång med grupp om minst 4 personer

Din investering 175: - betalas in i förskott senast den 6/11-2017 anvisningar om hur du betalar kommer när du bokat plats. Bokningen är bindande, det vill säga att inga pengar betalas tillbaka om du uteblir. Men skulle jag ställa in så återbetalas självklart allt.

Boka plats: [javascript protected email address]
Ditt namn och din adress behövs för bokning

 

 

25/11 kl 10.00 - 16.00 Glöggmingel

Lördag den 25 november 10.00 – 16.00 har vi glöggmingel i Häxans hus. Som vanligt har jag fina utställare på besök och det sker även annat kul.

Du kan prata med fina människor, dricka glögg, kanske köpa julklappar och mycket mer.

Gratis inträde!

Trumresa: Klockan 12.00 håller Signe Månsson, tidigare elev, fin vän och duktig trummare i en trumresa för den som vill vid elden. Det finns 10 platser så först till kvarn… Alla intäkter går till tempelbygget.

Utställare:

Katinka Ahlström från Torplyckans Skafferi kommer att erbjuda ätbara julklappar i form av saffransskorpor, lavendelkakor, fröknäcke, torkade äppleringar, julmarsipan, marmelader. Med sig har hon även olika örtteer, örtsalter, dekorerade ljus, lite tavlor, trollhassel. Allt egentillverkat med en stor dos kärlek. 

Åsa Moberg från Skogsljus. Skapar troll i olika storlekar och de alla har sin egen personlighet. Hon gör även smycken i lera och tekniken Micro makramé.

Pauline Giacopino från Les Créations de Pauline.

Hennes skapelser är utav papperslera, därav sin lätta vikt. Hon säljer vackra inredningsdetaljer med andligt inslag. ”Jag tänker alltid på vad jag vill dekorationen ska förmedla/ha för energi medans jag skapar dessa”.

Majjsan från The universe of Majjsan

Säger att ”Min uppgift och förhoppning är att göra verkligheten läskigare, modigare och snyggare. Jag gör framförallt smycken, men även skulpturer, accessoarer och screentryck på textil. Smycken och stil är för mig mycket mer än bara ytligt pynt. Det är en förlängning av ett känsloläge, en utbyggnad av själen och ibland ren magi. "

Bryggbutiken i Sösdala står utanför och de ska brygga mjöd.

Mer om dem och företaget hittar du på hemsidan: bryggbutiken.com

Ca kl 16:15 Avslutande ceremoni:

För alla dem som dröjer sig kvar så avslutar vi samvaron med en gemensam akt, en

stärkande Ceremoni för att avsluta dagen. Vid elden samlas vi för att hela varandra och för att hylla vår LivModer. För den som vill så går det bra att ha med trumma.


 

27/11 19.00 Samtalskväll

Samtal för dem som känner att de behöver träffa andra som också upplever ett utanförskap i samhället eftersom de inte passar i den vanliga mallen. För dem som känner att de inte har någon att dela detta annorlunda jaget med, dem som upplever saker som ingen annan tycks förstå. För dem som söker sin väg och behöver inspirerande samtal. För dem med andliga upplevelser som behöver uttalas.

För dem som inte vill/kan jobba 8 timmar om dagen, 40 timmar i veckan eftersom de måste dansa, sjunga, skapa eller något annat livsviktigt.

Dessa kvällar kommer ordet att vara fritt och vi lämnar fördomarna hemma. Detta är helt kostnadsfritt och jag tänker inte direkt leda utan att alla hjälps åt.

Vill du fika så ta med egen fikakorg. Ta något med att sitta på eftersom vi sitter på golvet.

Max antal platser 12

Eftersom intresset är stort och mitt utrymme begränsat så måste du boka plats. Det gör du på haxanshus@gmail.com

3/12 kl 10.00 - 16.00 Tarotkurs

Kursledare Malin Somstedt från Mythical Moon.

Malin leder oss in i tarotkortens spännande värld denna dag. Du behöver inte ha någon förkunskap, bara ett öppet och nyfiket sinne.

Ta med papper och penna så att du kan anteckna.

Om du har egna kort så ta gärna med men det är inget krav. Malin har kort som du kan låna och träna på under dagen.

Under dagen intar vi lunch som du själv tagit med. Det finns inte tillgång till kök.


Har du några frågor detta så är det bara att höra av sig till Malin Somstedt på nummer 0731809143.

Söndag 3/12 kl 10 - 16
Max antal platser: 8
Vi drar igång med grupp om minst 4 personer

Din investering 900:- betalas in i förskott senast den 24/11 - 2017.
Anvisningar om hur du betalar kommer när du bokat plats. Bokningen är bindande, det vill säga att inga pengar betalas tillbaka om du uteblir. Men skulle vi ställa in så återbetalas självklart allt.

Boka plats: haxanshus@gmail.com

Ange namn och adress vid bokningen

 

 

3/2 2018 Trumdagar - Hitta ditt förhållande till trumman

3-4 februari 2018 11.00 – ca 17.00 varje dag
Kursledare Linda Brækhus - Häxans hus
Medhjälpare Signe Månsson

Jag jobbar med trummans trans för att resa efter sanningar, resa i kroppen och resa i tid och rum. Mycket intuitivt, flytande på energierna.
Trummans vibrationer hjälper mig i helandet, seendet, kontakten med Moder Jord och så mycket mer.

Dessa dagar kommer vi att jobba på att hitta vårt eget förhållande till trumman. Att trumma för oss själv och för andra i olika former. Trumma inåt såväl som utåt.
Vi kommer att trumma i grupp men också en och en.
Har du redan trumma så är detta ett ypperligt tillfälle att fördjupa ditt samarbete med denna.

Om du inte har någon så kommer det att finnas lånetrummor.
Vi kommer att vara mestadels inomhus men vid fint väder kan vi göra vissa övningar utomhus. Vädret och trummornas humör får bestämma.

Under dessa dagar ger jag 25% rabatt på en trumma åt den som vill köpa sin egen.
Antal platser 8 och vi startar vid 6 anmälda
Det blir pauser för fika och mat som ni själv tagit med.
Vi är i lokaler som ligger 5 minuter (med bil) från Häxans hus och jag hyr dessa över hela helgen så det finns det möjlighet att fixa med enkel övernattning. Mer info om detta erhålls efter bokning eller på frågor till [javascript protected email address]

Din insats är: 2500:- inklusive moms som betalas i två delar. 500:- som är bokningsavgift som garanterar dig en plats och 2000:- som är kursavgiften som ska vara betalat senast den 3/1 2018.

Bokningsavgiften behålls som administrationsavgift vid avbokning.

Boka plats hos haxanshus@gmail.com

Ange ditt namn och adress i bokningen.

 

 

 

 

 
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)